Wij beschikken over de juiste tools en expertise om elke opdracht te volbrengen.

Spiegels op maat

We gebruiken ze dagelijks, ze vergroten een ruimte en ze creëren meer licht. Spiegels kunnen een echte meerwaarde bieden voor uw tuin, woning of bedrijf. Het is zaak om de juiste te vinden die naadloos past bij de omgeving. Kies daarom voor een spiegel op maat en verzeker u van resultaat. Onze spiegels zijn beschikbaar in alle formaten en afwerkingen. U kan zelfs uw logo erin laten zandstralen. Ook het herstellen van spiegels valt onder onze mogelijkheden.

Wij leveren kwaliteitsvol glas, volledig aangepast naar uw wensen. Wij hebben diverse glassoorten ter beschikking waaruit u kan kiezen. Naast een persoonlijke service garanderen wij een perfecte installatie.

Glasbreuk Herstellen

Heeft u een glasbreuk opgelopen? De oorzaken hiervan lopen erg uiteen. Het kan bv. het gevolg zijn van een stom ongeluk, zoals een deur die dichtslaat, maar zou evengoed veroorzaakt kunnen zijn door temperatuurverschillen met een thermische glasbreuk als resultaat. U neemt dan best zo snel mogelijk contact met ons op voordat er vocht en koude uw woning intrekt. Wij zijn een ervaren firma met een naam in de sector. Wij herstellen de breuk aan een voordelige prijs én garanderen resultaat.

Glazen deuren op maat

Een deur uit glas straalt openheid uit en laat licht binnen. Ideaal om bv. de ingang van uw woonst of bedrijf op te waarderen. Laat dat nu net onze specialisatie zijn. Wij bieden deze aan in verschillende glassoorten. Doch hebben ze allemaal één ding gemeen: ze zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een duurzaam karakter. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.


Dubbel glas op maat

U kent het ongetwijfeld, maar wat zijn de voordelen van dubbel glas? Het is samengesteld uit 2 glasplaten met een tussenruimte. Deze is gevuld met droge lucht of een gas en heeft een hoge warmteweerstand. Gevolg: uw energiefactuur daalt, het glas weert geluiden van buitenaf, het is steviger dus beter bestand tegen inbrekers, uw woning of bedrijf blijft koeler in de zomer en natuurlijk ook warmer in de winter.


Glas op maat prijzen

De prijs wordt beïnvloedt door drie factoren:

  • De dikte van het glas
  • De afmetingen
  • Het soort glas

Wilt u te weten komen hoe het kostenplaatje eruit zal zien? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met plezier verder!


Veiligheidsglas op maat

Dit glas bestaat uit twee of meerdere glasplaten met een folie ertussen wat het erg moeilijk om ze te doorbreken. Een grote verbetering tegenover een dun stuk glas dat in een mum van tijd ingeslagen kan worden.

Veiligheidsglas is dus ideaal om uw woning of bedrijf te beveiligen tegen indringers. Ook om ongelukken te voorkomen is veiligheidsglas een slimme investering.

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu