Isolatieglas

Bij Glasservice België bent u zeker dat u altijd de beste prijs krijgt. Door samen te werken met groothandelaars kunnen wij isolatieglas aanbieden aan een veel lagere prijs zodat het isoleren van uw woning nog meer aantrekkelijker wordt en u uw investering sneller zult terugverdienen door lage kosten en een lagere energiefactuur.

Isolatieglas voor optimaal rendement

Isolatieglas in woningen levert een optimaal rendement ten opzichte van enkelglas . Dubbel glas voldoet aan de normen van deze tijd en voorkomt een onnodig hogere energierekening. De investering in glas met isolerende eigenschappen is het geld meer dan waard en dat merkt u meteen aan de volgende eindafrekening voor de energiekosten. Bij de keuze voor dit type beglazing is het door de sterk isolerende eigenschappen aan te raden om de woning goed te ventileren door een ventilatierooster toe te passen daar waar het nodig is.

Wanneer is de vervanging van beglazing interessant?

Wanneer uw schrijnwerk nog in goede staat is, winddicht en stevig genoeg, kunt u overwegen om uw bestaande enkele beglazing te vervangen door isolerende beglazing. De meerkosten voor het isolatieglas wint u al snel terug door de besparingen op uw gasrekening.

Isolatieglas voor het beste rendement

Isolatieglas levert een uitstekend rendement en daarmee bespaart u op de energiekosten in uw woning. Bij het vervangen van beglazing valt de keuze tegenwoordig niet meer op enkel glas doordat dit type weinig isolerende eigenschappen kent. Een investering in isolerende beglazing is dan ook een prima keuze op het moment dat glas aan vervanging toe is of om energiebesparende redenen vervangen dient te worden.

Bij isolatieglas kan er een onderscheid gemaakt worden tussen de niveaus van de isolatiewaarde. Daar kunt u rekening mee houden. Naast standaard isoleren beglazing kunt u bij ons ook terecht voor HR++, driedubbel glas en gelaagd glas.

In ieder geval is het belangrijk om na het aanbrengen van het isolerende glas iedere dag voor een goede ventilatie te zorgen. Dat kunt u realiseren door bijvoorbeeld gedurende een korte periode ramen tegen elkaar open te zetten. Of door van ventilatieroosters gebruik te maken die boven de beglazing geplaatst kunnen worden. Met het op de juiste manier ventileren wordt voorkomen dat er condensatievorming ontstaat.

Isolatieglas kopen en laten plaatsen

Bent u overtuigd van de voordelen die isolatieglas te bieden heeft? Of heeft u nog enkele vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Glasservice België. Wij helpen u zo snel mogelijk verder. Zo beschikt u hopelijk snel over een beter geïsoleerde woning.

Menu