Glasherstel van automatische deuren

De toegangsdeuren naar uw bedrijf zijn tegelijk een beetje een visitekaartje. Het is immers letterlijk de eerste indruk als bezoekers naar u toe komen. U kan iedereen op een comfortabele en veilige manier verwelkomen, terwijl het binnenklimaat behouden blijft. Automatische deuren zorgen er altijd voor dat mensen en goederen op vlotte, efficiënte en veilige wijze kunnen circuleren, ongeacht het type gebouw. Glasservice België 24/24 heeft zich gespecialiseerd in glas voor automatische deursystemen. Met deze specialisatie, waarbij techniek, esthetiek en veiligheid hand in hand gaan, bieden wij totaaloplossingen voor zowel bedrijven zoals woongebouwen, kantoren, medische faciliteiten, winkel- en transportcentra, vervoerscentra en hotels.

Oplossingen op maat

Wij kunnen u een oplossing op maat leveren voor elke personendoorgang. Naast de technische kwaliteiten van ons glas hechten we ook veel belang aan de manier waarop onze producten geïntegreerd kunnen worden. Dankzij onze expertise, kunnen wij vorm geven aan al uw wensen, zowel voor draaideuren als schuifdeuren. Ook voor het vervangen van glas bij bestaande automatische deuren bent u bij Glasservice België 24/24 aan het juiste adres. We hebben een permanente stock van producten. Bovendien verzorgen we ook een eigen productielijn. Die combinatie zorgt ervoor dat we voor onze dienstverlening nooit afhankelijk zijn van derden. Daarom zijn we ook in staat om een 24 op 24 bij reparaties en renovaties te helpen.

Snelle en vakkundige oplossingen

Een gebroken glazen deur, breuk door inbraak of ongeluk, breuk in een glazen scheidingswand en zo veel meer lossen wij snel en vakkundig voor u op, zodat uw bedrijf weer veilig en esthetisch is om in te werken. Wij geven graag inlichtingen ivm alle toepassingen met glas en veiligheidsglas voor uw bedrijf.

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu