Glazen balustrades

Wenst u een glazen balustrade in huis, op het dakterras of als trapleuning? Ga voor een tijdloze, onderhoudsvriendelijke veiligheidsoplossing. Kies een glazen borstwering of balustrade in glas, in uw favoriete bouwstijl. Kleine kinderen in huis? Panoramisch terras? Garandeer uw veiligheid en die van uw gezin met een glazen borstwering buiten, en een trapleuning of balustrade in glas binnen.

Natuurlijk en organisch schouwspel

Bij balustrades denken we vaak aan terrassen en balkons en soms zijn dit hele logge structuren die niet zo mooi ogen. Een leuning of railing aan uw trap is essentieel voor het comfort en veiligheid. Maar wat als deze er ook nog eens prachtig uitziet? Een echte eye-catcher voor het interieur van uw woning of kantoor!

Bovendien behoudt u buiten uw uitzicht op de omgeving, en krijgt u binnen een luchtig doorkijkeffect dankzij het transparante materiaal. De natuurlijke lichtinval zorgt voor een natuurlijk en organisch schouwspel.

Glasservice België is uw specialist

De technologie staat niet stil, Glasservice België 24/24 ook niet. De beste service, kwaliteit en scherpe prijzen, dat is wat u van ons mag verwachten. Wij zijn altijd snel ter plekke in Antwerpen, de Kempen, Vlaams Brabant en Limburg. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Contacteer ons voor meer informatie over de prijs van de glazen balustrade uit uw dromen!

Prijzen van glazen balustrades

Wat is de prijs voor een glazen balustrade? Wat zal de totaalprijs bepalen van een installatie op balkon, trap of terras?

Afmetingen
De afmetingen zijn de grootste factor die de totaalprijs zullen bepalen. De minimale beschermingshoogte van een balkonbalustrade ligt op 1100 mm. De lengte is afhankelijk van het aantal meters van de borstwering. De glasdikte zal ook prijsbepalend zijn. Glas dat dient te voldoen aan de doorvalbeveiliging dient minimaal 10mm dik te zijn.

Soort glas
Meestal zal geopteerd worden voor gehard glas. Men kan kiezen tussen transparante beglazing, gedeeltelijk matte beglazing of volledig matte beglazing ( melkglas / privacyglas ). U kan ook opteren om een balustrade in gekleurd glas te plaatsen of voor gezandstraald glas. Buiten-balustrades zijn altijd voorzien van een folie tussen 2 glazen panelen. Dit zorgt voor een meerkost.

Installatie
De plaats / hoogte waar de balustrade wordt geplaatst zal een stuk van de totaalprijs bepalen. Een buitenplaatsing op grote hoogte zal een stuk meer kosten dan de plaatsing van bijvoorbeeld een trapleuning in glas of een balustrade van een vide.

Glazen balustrades op maat

Onze balustrades in glas zijn geschikt voor alle toepassingen binnen en buiten uw woning, winkel of kantoorruimte. Ontdek onze knappe, frisse, design voor glazen borstweringen, balustrades, relingen en leuningen van trappen, dakterrassen, balkons en mezzanines.

De meeste balustrades worden ter plaatse opgemeten en vervolgens op maat gemaakt. De glazen borstwering op maat kan voorzien worden in tal van soorten glas. Aangezien het hier om maatwerk gaat, is het mogelijk dat bepaalde stukken glas op maat afgewerkt dienen te worden.

Kies bij de installatie van een glasbalustrade voor veiligheidsglas. Veiligheidsglas – in de vorm van gelaagd of gehard-gelaagd glas – heeft de eigenschap dat het in geval van breuk de nodige doorvalbeveiliging biedt.

De combinaties zijn eindeloos en de keuze voor glas en design op maat levert prachtige resultaten op. Zo kunt u een glazen borstwering op maat bestellen als melkglas of gekleurd glas. Glasservice België garandeert u een naadloze, strakke afwerking en een ultraveilig eindresultaat.

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu