Uw glas op maat laten snijden

Soms moet u uw glas op maat laten versnijden, kleuren of bewerken. Zodat het voldoet aan de stijl van uw woning, winkel of kantoor. Of zodat het past in uw favoriete meubel of deur. Vindt u een specifieke vorm, hoek of rand niet in ons uitgebreide assortiment? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor glas op maat. Dan maken wij precies wat u zoekt.

Uw glasplaat in iedere vorm snijden

Wenst u een rechte glasplaat in verschillende stukken te laten snijden? Glasservice-België snijdt alle soorten glas, zowel machinaal ( glastafel ) als manueel ( glassnijder). In samenspraak met de glazenier zal bepaald worden welke soort glas geschikt is. Zowel gewoon glas ( niet-gehard glas ) als spiegelglas kan met de CNC snijmachine perfect op maat gesneden worden. Als het op maat gemaakte glas in de oven gehard wordt, kan het daarna niet nog eens gesneden worden zonder risico op beschadiging aan de rand of zelfs het barsten van het geheel. Zo kan bijvoorbeeld een douchedeur van gehard glas niet korter gemaakt worden.

Wij produceren, snijden en slijpen al uw binnen- en buitenbeglazing op maat in ons eigen atelier. Onze ervaren medewerkers leveren en plaatsen al uw glaswerk op het adres en tijdstip van uw keuze. We leveren aan particulieren, maar ook aan bedrijven. Om die reden Kunnen wij de service en de prijzen van een groothandel bieden. Het snijden van glas is bij ons dus zeer altijd voordelig. Wij snijden uw glas snel, op professionele wijze en geheel volgens uw wensen.

Glas snijden op maat is een nauwkeurige klus en kunt u dan ook het beste laten uitvoeren door een specialist. Wilt u glas rond laten snijden? Wilt u een rechthoekige ruit? Een ovaal? Een ronde vorm? Of toch liever een driehoek? Wij snijden het voor u op maat. Maar ook voor het slijpen, boren, buigen en zandstralen van glas bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is dus niet de vraag welke maten bij ons mogelijk zijn maar welke maat u zoekt. Als het technisch mogelijk is staan wij graag tot uw dienst. Het snijden in bochten en vormen bijvoorbeeld, maar ook het snijden van ronde gaten. Dit is ook mogelijk in het midden van het glas. Maar ook rond glas of ovaal glas op maat laten snijden is geen probleem, denk maar aan glas voor ronde glazen tafelbladen ( salontafel / bijzettafel / tuintafel / eettafel… ) of ronde spiegels.

In onze werkplaats behoort glas snijden tot de dagelijkse werkzaamheden. Zo maken wij o.a. (schuif) deuren, tussenwanden en afscheidingen, keuken(achter)wanden, tafelbladen, vitrinekasten, etc. Deze techniek wordt toegepast door middel van gehard stalen wieltjes. Dit werk wordt voor een deel handmatig gedaan en voor een deel geautomatiseerd middels de CNC snijmachine. In ons atelier maken wij:

 • schuine decoratieve randen
 • schuine en afgeronde hoeken
 • inkepingen van verschillende vormen
 • hoeken schuin & rond snijden

Uw specialist in glas op maat snijden

Wanneer u dikkere glazen wilt snijden kunt u dit beter over laten aan een vakman. Als de glasplaat gehard of dubbel glas is zult u deze op maat moeten laten snijden. Dubbel, gehard of gelaagd veiligheidsglas kunt u niet bewerken. Wilt u toch gehard glas op maat plaatsen? Dan kunt u deze glasplaat op maat bij ons bestellen.

Het snijden van oud glas vereist ook iets meer aandacht dan het snijden van nieuw glas. Hierin zitten van zichzelf al vaak kleine scheurtjes. Bij het breken kan het voorkomen dat het langs de verkeerde scheur breekt. Een glasplaat op maat snijden is precisiewerk.

Met behulp van een geautomatiseerde snijtafel snijden wij uw glas op maat, in elke gewenste vorm en afmeting. We kunnen glas zowel manueel als machinaal snijden en dit voor elke toepassing. U kunt bij ons uw glaswerk in elke gewenste vorm laten snijden. Van rond tot ovaal, van rechthoekig tot vierkant en meer.

Welk glas kan u allemaal laten snijden?

U bent ook voor het vakkundig breken van dik glas bij ons aan het juiste adres. Glasplaten van 4mm – 19mm kunnen perfect gesneden worden. Ook moeilijke en bijzondere projecten nemen wij maar al te graag aan. U kunt gehard glas door onze specialisten volledig naar wens te laten snijden. Vrijwel iedere afmeting is mogelijk!

 • helder glas
 • extra helder glas
 • gehard glas
 • gekleurd glas
 • gelakt glas
 • figuurglas
 • mat glas / melkglas
 • veiligheidsglas
 • beloopbaar glas
 • gezandstraald glas
 • spiegels

Uw professionele glassnijder in Vlaanderen

Als u glas op maat wilt laten snijden door echte vakmensen dan kiest u voor Glasservice België. Waarom? Omdat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in allerlei niet-alledaagse glasbewerkingen. Glas op maat snijden tegen scherpe kosten is hier een uitstekend voorbeeld van. Of u nu een glasplaat op maat wilt laten snijden of een spiegel bijvoorbeeld, wij zorgen wij ervoor dat het volledig volgens uw wens gebeurt. Precies passend. We werken al onze glasproducten met de hoogste precisie af. Dus ook uw glas op maat.

Onze vakmensen snijden, (facet)slijpen en boren het glas in ons eigen atelier met geavanceerde machines. Zo garanderen we de beste afwerking. Zoekt u speciale glasbewerking? Glasservice België krijgt het voor elkaar! U kunt hiervoor ook ons offerteformulier invullen. Denkt u hierbij aan de lengte-, breedte- en dikte maten van het benodigde glas. Voor meer informatie van het snijden van glas kunt u vrijblijvend contact opnemen.

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu