Raam of ruit vervangen? Geen nood, wij herstellen uw glas zo snel mogelijk.

Is er een venster gesneuveld bij het voetballen thuis? Moet een raam of ruit vervangen worden na een geval van vandalisme? Geen nood, wij herstellen uw glas zo snel mogelijk. Binnen de kortste keren lijkt het alsof het incident nooit is voorgevallen. Is het probleem een gevolg van stormschade en verwacht u de tussenkomst van uw verzekering? Naast een kwaliteitsvolle herstelling leveren wij u een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen.

Glasbreuk Herstellen

Heeft u een glasbreuk opgelopen? De oorzaken hiervan lopen erg uiteen. Het kan bv. het gevolg zijn van een stom ongeluk, zoals een deur die dichtslaat, maar zou evengoed veroorzaakt kunnen zijn door temperatuurverschillen met een thermische glasbreuk als resultaat. U neemt dan best zo snel mogelijk contact met ons op voordat er vocht en koude uw woning intrekt. Wij zijn een ervaren firma met een naam in de sector. Wij herstellen de breuk aan een voordelige prijs én garanderen resultaat.

Alle Glasherstellingen

Als experts in glasherstellingen weten wij natuurlijk elk probleem te herstellen. Het maakt ons niet uit of het gaat om gebarsten glas, gebroken glas of gescheurd glas. Ook de glassoort vormt geen hinderpaal want wij behandelen glas op maat, isolerend glas, dubbel glas, hoogrendementsglas, gelaagd glas en meer. Onze glashandel behandelt alle soorten glasschade, ongeacht de omvang van de glasherstellingen. Contacteer ons meteen als uw raam, ruit, spiegel of glazen deur hersteld moet worden! Wij doen glasherstellingen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu