Snel uw winkelraam vervangen

Glasbreuk of beschadiging van uw winkelraam is erg vervelend. Wij komen naar u toe om de beschadigde winkelramen te zekeren, op te meten en te vervangen. Wanneer u met glasschade aan uw winkelruit wordt geconfronteerd is snelheid een must. Ook als een winkelruit alleen gebarsten is, gaat dit ten koste van de uitstraling en de veiligheid. We zijn 24/7 te bereiken op Tel. 011 98 82 24. Wij hebben etalageramen, of dit nu enkelvoudig glas is of gelaagd glas, in verschillende diktes op voorraad staan zodat u weer snel een veilige situatie kunt garanderen. Ook isolatieglas kunnen wij op redelijk korte termijn vervangen. Tevens hebben wij veel ervaring in het vervangen van glas in automatische deuren.

Direct geholpen bij glasschade aan winkelramen

Snelheid bij vervanging is geboden, maar deugdelijkheid is ook van groot belang. Een etalageraam moet snel, maar ook degelijk gemonteerd worden, zonder kans op lekkage. De noodzaak tot vervanging kan ook een kans zijn om te kiezen voor nog helderder glas, of voor een nog betere ontspiegeling. Glasservice heeft een groot assortiment aan float- en gelaagdglas in verschillende dikte’s beschikbaar. Ook als uw winkelruit vernieuwd moet worden staan we voor u klaar. We leveren naast veiligheidsglas ook maatwerk brandvertragend glas en geluiddempend glas in iedere mogelijke dikte en formaat. En is het nodige type of formaat glas niet in ons magazijn? Dan wordt deze direct besteld en op korte termijn geleverd.

Etalageraam vervangen door veiligheidsglas

Winkel- en etalageramen zijn kwetsbaar en gevoelig voor braak. Bovendien zorgt een flink beschadigde etalageruit ook voor een zeer onveilige situatie. Gaat u dus een winkelraam vervangen dan is het belangrijk dat te doen met veiligheidsglas. Inbraakwerend glas (of veiligheidsglas) bestaat uit twee dikke glasplaten met een onzichtbare folie ertussen. Het wordt ook wel gelaagd glas genoemd. Daardoor wordt de ruit ondoordringbaar. Ook valt het glas niet uit elkaar, dus het is zeer veilig. De voordelen van veiligheidsglas:

  • zeer stevig
  • zeer veilig: valt niet uit elkaar, scherven blijven in sterk folie plakken
  • ook in zeer groot formaat leverbaar
  • biedt ook zeer goede geluids- en warmteisolatie
  • ook met kleurfolie te leveren, of in mat

Uw winkelruiten specialist in regio Antwerpen,
Vlaams Brabant en Limburg

Voor het zetten en leveren van een nieuwe winkelruit rekenen we voordelige tarieven. Daarnaast profiteert u van vakkundig maatwerk in bijna heel Vlaanderen. Ons werkgebied is in Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg. We werken uitsluitend met een vast team ervaren gediplomeerde glasspecialisten die hun vak zeer goed verstaan. Bovendien regelen we alles direct met uw verzekeraar. Wilt u meer weten over etalage/winkelruiten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Is er met spoed glasherstel nodig? Bel onze 24 uurs service direct op Tel 011 98 82 24.

Menu