Laat snel en vakkundig uw glasschade herstellen

Soms zit een ongeluk in een klein hoekje. Een bal door de ruit, stormschade, lekkend isolatieglas, (poging tot) inbraak of vandalisme. Een ruit is kwetsbaar en zeer gevoelig voor glasschade. Heeft u ook schade aan uw kozijnen, schuifpui, voor- of achterdeur en tevens een glasbreuk? Bij al deze vormen van glas schade komen wij snel bij u langs om dit te herstellen in de regio Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. Wij kunnen vrijwel elke voorkomende glassoort leveren en direct bij u monteren.

Tip: Laat de kapotte ruit in de sponning van het raam of de deur zitten en raak de scherven niet aan. Onze glaszetter vervangt uw kapotte ruit, verwijdert veilig het gebroken glas en ruimt al het afval keurig op en neemt het vervolgens weer mee!

Wanneer is er sprake van glasbreuk bij uw verzekering?

Een gebroken raam valt duidelijk onder de noemer ‘glasbreuk’. Maar wat nog meer? We spreken ook van glasbreuk bij schade aan onder meer het glas in deuren of kastdeurtjes, een glazen tafelblad, het beeldscherm van uw televisie of computer, de kookplaat, spiegels of een aquarium.

Wat ‘glasbreuk’ precies omvat, hangt af van uw brandverzekering. De schade die glasscherven toebrengen aan andere objecten wordt ook vaak vergoed. Denk maar aan de glasscherven van het gebroken raam die zich in uw dure parketvloer boorden … In veel gevallen wordt ook de herstelling van het gebroken glas in uw raam, deur of een ander object betaald door de verzekering. Uiteraard gaat u het best na bij uw verzekeringsexpert welke herstellingen worden vergoed.

Glasservice België zorgt ervoor dat het raam vakkundig wordt gerepareerd en dat hang- en sluitwerk weer naar behoren functioneert. Is uw raam met enkel glas stuk of aan vervanging toe? Wellicht een goed moment om een raam te vervangen met dubbelglas of HR++ glas. Dit heeft natuurlijk als extra voordeel dat uw stookkosten verlaagd worden. U bespaart hiermee gelijk op kosten, hoort minder lawaai en bent u de komende jaren weer klaar met nieuw glas. Wij geven u snel, deskundig en vrijblijvend advies.

Snel ter plaatse in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg

Woont u in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg of is uw bedrijf hier gevestigd en bent u vanwege glasschade op zoek naar een geschikte glaszetter? Omdat we altijd dichtbij zijn kunnen onze glaszetters uit de regio snel ter plekke zijn om voor een vakkundig glasherstel te zorgen. Van ons kunt u hoge kwaliteit verwachten. Onze monteurs zijn namelijk gecertificeerd en goed opgeleid. Dat vinden wij belangrijk en dat komt de service bij u aan huis of bij uw bedrijf alleen maar ten goede. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Graag direct geholpen worden? Bel dan één van onze interventieteams.

24 Uurs glasschade herstel

Onze medewerkers van de meldkamer zijn 24 uur per dag aanwezig. Zij behandelen de glasbreukmeldingen, dragen zorg voor de administratieve werkzaamheden en zij onderhouden voortdurend contact met de glaszetters. Dit zorgt ervoor dat wij zeer flexibel, betrouwbaar en snel kunnen werken. Wij herstellen o.a. raamkozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, etc. De meeste problemen kunnen wij dezelfde dag nog verhelpen. Dit doordat wij een uitgebreid assortiment aan glassoorten hebben. Mocht dit niet het geval zijn kunnen wij u in tussentijd van een noodoplossing voorzien. Wij zijn voor iedereen bereikbaar. Voor particulieren. Voor bedrijven. En daarbij maakt het niets uit waar u verzekerd bent, want wij zijn erkend door alle verzekeraars in België. Uw voordelen bij Glasservice België:

  • Alles onder één dak voor kozijn reparatie en glasschade
  • Wij handelen uw aanvraag zo snel mogelijk af
  • Altijd in de buurt, dus snel bij u ter plaatse
  • Wij werken met erkende en gecertificeerde glaszetters
  • Waar nodig kunnen wij ook gelijk hang en sluitwerk aan ramen vernieuwen.
Menu