Heerlijk rustig in huis met geluidswerend glas

Woont u langs een drukke weg of een treinspoor? In de nabijheid van een luchthaven? In het centrum van de stad? … Geluidswerend glas kan dan een oplossing bieden. Ook in uw Velux of dakbeglazing is het gebruik van geluidswerend glas ideaal voor het dempen van lawaai bij regen of hagel.

Hoe werkt geluiddempend glas?

Geluiden kunnen erg verschillend zijn. Dit varieert van luide stemmen, het lachen van voorbijgangers in een winkelstraat, schoolkinderen of het oorverdovende geluid van vliegtuigen in de buurt van een luchthaven, maar ook van druk verkeer en bouwplaatsen of containerparken.

Door uw oud enkel of dubbel glas te vervangen door geluidswerend glas kan u lawaai aanzienlijk dempen en uw geluidcomfort verhogen. Vanaf 3dB extra geluidsisolatie is er al een hoorbaar verschil en kan u het doorgelaten geluid maar liefst halveren. Bij het vervangen van uw glas voor een akoestische variant heeft u 2 vliegen in een klap: een betere isolatiewaarde en minder lawaai van buiten.

Er zijn verschillende methodes om de geluidsisolatiewaarden van uw glas te verbeteren:

  • door dikker glas te gebruiken kan u het aantal dB al beter dempen, maar geluidspieken blijven
  • een bredere spouw zorgt er ook voor dat het geluid beter tegengehouden wordt, maar een te brede spouw zorgt voor een minder optimale thermische isolatie
  • door glasbladen van verschillende dikte te gebruiken worden ook geluidpieken beter gedempt
  • de beste methode is echter het gebruiken van gelaagd glas met een speciale akoestische folie, hierdoor verdwijnen de hoogfrequente geluidspieken

Ontspannen werken op kantoor met geluidswerend glas

Geluidswerend glas in uw kantoorruimte is geen overbodige luxe. Ook voor binnenramen en kantoren, waar discretie of rust belangrijk zijn, is akoestisch glas zeer nuttig. Kantoorwanden met akoestisch glas zorgen niet alleen voor discretie bij besprekingen, maar evengoed voor stilte voor wie in alle rust wil werken. Het geluid word gedempt langs beide kanten, zodat niemand gestoord wordt en er geen vertrouwelijke informatie hoorbaar is.

Wij leveren alle soorten geluidswerend glas

Glasservice België levert verschillende soorten geluiddempend glas, waaronder ook geluidswerend glas in afwijkende modellen of geluidswerend isolatieglas.

U bestelt het eenvoudig online. Wij verkopen ook geluidswerend isolatieglas. Bij ons kan u ook geluidswerend glas in afwijkende modellen bestellen.

Naast de verbeterde akoestische waarde, heeft dit glas door de speciale binnenruit nog een aantal andere voordelen:

  • veiligheidsaspect bij glasbreuk
  • inbraakvertragend door de met folie versterkte binnenruit

.

Geluidswerend glas bestellen

Profiteer van onze lage groothandelprijzen voor het glas dat rechtstreeks door de fabriek geleverd wordt. Er kan bij de bestelling een indicatie van de plaatsing termijn gegeven worden. Uw bestelling kunnen wij bij u thuis of op een locatie in Vlaanderen bezorgen. Het is ook mogelijk om uw bestelling op onze lokatie in Bree af te halen.

U kiest zelf de gewenste afmetingen van uw akoestisch glas en of u wel of geen randafwerking wilt. Onze medewerkers helpen u graag met uw bestelling, ook als u het niet eenvoudig vindt te bepalen welk glas het beste is voor uw woning of bedrijf. Stel gerust uw vragen.

Glasservice België 24/24 staat voor de beste service, kwaliteit en glasheldere prijzen, dat is wat u van ons mag verwachten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Menu