Passpiegels en winkelspiegels op maat

Een grote winkelspiegel, passpiegel of garderobespiegel geeft uw winkel extra cachet. Een mooie grote passpiegel in een kledingwinkel geeft niet alleen een ruimtelijk effect, maar is ook nog eens verkoop bevorderend. Een goed vindbare spiegel, die past in het interieur van uw winkel is een must voor al uw klanten.

Grote winkelspiegels op maat

Bij ons hoeft geen enkele winkelspiegel hetzelfde te zijn, wij leveren met alle plezier maatwerk, maar uiteraard ook grote oplages. Wij leveren passpiegels en grote spiegels voor bijvoorbeeld een kledingwinkels, optiekwinkels, kapsalons, schoonheidssalons, restaurants, hotels en meer. Uiteraard zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en extra opties die wij kunnen leveren. Heeft u zelf bijvoorbeeld een idee voor een design spiegel? Wij bespreken graag de mogelijkheden, zodat u de spiegel van uw dromen heeft.

Passpiegels op maat

Aarzel niet langer en kies voor een passpiegel op maat van Glasservice-België. Wij bieden passpiegels in alle formaten, vormen en kleuren, kleine spiegels vanaf 30 cm, lang en smal en hele grote spiegels tot 250 cm. De vormen verschillen van vierkant, rechthoekig, rond en ovaal tot kuifspiegels en boogspiegels. Ook hebben we een collectie spiegels op maat die we geheel naar uw wensen in elk formaat kunnen maken. De spiegels worden geslepen en desgewenst op de juiste manier geplaatst. Wij werken standaard met extra helder spiegelglas en voor veilig glas door de glasplaat te verlijmen.

Vertrouw op Glasservice-België voor winkelspiegels op maat

Glasservice-België beschikt over een team van ervaren glaszetters, zodat wij u altijd de beste service kunnen leveren. Of u nu een spoedklus heeft of uw winkelspiegel of winkelruit gewoon wilt vervangen; alles kan. Wij adviseren u graag zodat u een winkelspiegel krijgt die helemaal bij de stijl van uw winkel past. Uiteraard helemaal naar uw wens en binnen de mogelijkheden die er zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, dan ontvangt u van ons snel een reactie terug. Heeft u sneller een antwoord nodig, dan kunt u ons 24/7 bellen.

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu