HR++ isolatieglas voor lage groothandelprijzen

Bij Glasservice België bent u zeker dat u altijd de beste prijs krijgt. Door samen te werken met groothandelaars kunnen wij HR++ glas aanbieden aan een veel lagere prijs zodat het isoleren van uw woning nog meer aantrekkelijker wordt en u uw investering sneller zult terugverdienen door lage kosten en een lagere energiefactuur.

HR++ glas voor optimaal rendement

HR glas in woningen levert een optimaal rendement ten opzichte van enkelglas. HR glas voldoet aan de normen van deze tijd en voorkomt een onnodig hogere energierekening. De investering in glas met isolerende eigenschappen is het geld meer dan waard en dat merkt u meteen aan de volgende eindafrekening voor de energiekosten. Bij de keuze voor dit type HR beglazing is het door de sterk isolerende eigenschappen aan te raden om de woning goed te ventileren door een ventilatierooster toe te passen daar waar het nodig is. Naast standaard isolatieglas bied www.glaskoning.be ook nog andere type beglazingen aan, zoals standaard isolatieglas en figuurglas.

De Gefigureerde kant wordt standaard richting de spouw geplaatst zodat bij een eventuele schoonmaak het reliëf van het figuurglas geen hinder geeft.

HR++ isolatieglas als energiebesparende maatregel

De keuze voor HR++ isolatieglas wordt vaak genomen doordat er daarmee fors op de uitgaven voor energie kan worden bespaard. Zeker als er op dit moment nog sprake is van enkel glas dat vervangen gaat worden door HR++ isolerende beglazing, is het rendement extra groot. Kou en wind hebben met dit type glas namelijk veel minder kans om uw woning binnen te komen. Bij enkel glas zijn de isolerende eigenschappen voor kou, wind en geluid veel minder aanwezig.

Bij HR++ isolatieglas is er sprake van dubbele beglazing met een laagje metaal, dat ervoor zorgt dat stralingswarmte tegengehouden wordt. Warmte gaat van binnenuit dan ook niet door het raam verloren. Overigens is het metaal niet voor het oog zichtbaar en wordt de lichtinval er uiteraard niet door belemmerd. Bij isolerende beglazing is er altijd sprake van een bepaalde isolatiewaarde. Deze waarde kan variëren en is onder meer afhankelijk van de effectiviteit van het laagje met metaal.

Heeft u nog vragen over HR++ hoogrendementsglas? Of wilt u graag meer informatie over onze dienst op maat en laagste prijzen van België? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu