Glazen wanden op maat

Wij maken naast glazen deuren ook glazen wanden op maat, die gebruikt kunnen worden als afscheiding in huis, badkamer, uw terras buiten, of in kantoren en prakijkruimtes. Wanneer u gaat voor transparantie en een open structuur is de glazen wand uw ideale afscheiding. Of u nu alleen een deel wil afscheiden van uw huis of meerdere kantoren wil inrichten, het kan allemaal. U heeft keuze uit veel mogelijke opties met betrekking tot bijvoorbeeld de maat, wel of geen deuren in de wand, soort beslag en andere zaken. U geeft het maar aan en wij zullen alles in het werk stellen om aan uw wensen tegemoet te komen.

Glazen douchewanden op maat

We willen natuurlijk allemaal een mooie badkamer, maar deze moet ook veilig zijn. Daarom is een glazen douchewand van gehard veiligheidsglas zo’n goede keuze. Dit glas is namelijk maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas en dat zorgt voor een sterke douchewand. U heeft de keuze uit een ruim gamma aan afwerkingen voor uw glazen douchedeur op maat. Denk hierbij aan vormen, van vierkant tot rond, maar ook aan kleuren en combinaties van verschillende materialen. Bovendien maken wij uw nieuwe douchewand precies op maat, zodat deze altijd perfect past.

Uiteraard beperken wij ons niet alleen tot douchewanden. Een glazen douchewand met deur, bijvoorbeeld. Dit kan een openslaande deur zijn, maar ook een glazen schuifwand of een douchescherm van glas. En wilt u graag iets anders dan gewoon tegeltjes tegen de muur? Wij maken ook (achter)wandpanelen voor de douche.

Glaswanden: onze werkwijze

Glasservice België verzorgt de montage en levering van de glazen wanden in Limburg, Vlaams Brabant en Antwerpen. Heeft u al wel een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen? Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen binnen 24 uur een scherpe offerte voor u. Eén van onze specialisten de aangeleverde gegevens telefonisch met u door om tot de beste oplossing te komen welke aansluit bij uw wensen qua uitstraling, technische specificaties en budget. Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien. Contacteer ons nu voor meer informatie en over de prijs.

Glazen wanden voor buiten

Glaswanden zorgen voor extra mooie lente-, zomer- en herfstavonden omdat u langer buiten kunt blijven zitten. De wind wordt tegengehouden en de glazen ruimte wordt op een natuurlijke manier verwarmd door de zon. Kortom: altijd heerlijk genieten dus, op uw terras of balkon! Wilt u een sfeervolle tuinkamer creëren in uw eigen tuin, waar jij met vrienden en familie het hele jaar door beschut kunt genieten? Glaswanden zorgen ervoor dat uw terrasoverkapping op een comfortable manier afgesloten kan worden en jij eerder en langer kunt profiteren van het leven buiten! Er zijn verschillende mogelijkheden in glaswandssystemen. U hebt onder andere de keuze uit vaste glasafdichtingen, schuifpuien, schuifwanden en vouwwanden.

Diverse soorten (veiligheids)glas

De glazen wanden en deuren kunnen in verschillende soorten glas afgewerkt worden. De glaspanelen zijn gemaakt van gehard en gelaagd glas. Dat wil zeggen dat het uit verschillende lagen gehard glas bestaat met daartussen één of meerdere lagen veiligheidsfolie. Zo zullen bij glasbreuk geen grote gevaarlijke stukken glas ontstaan maar zal het glas geheel uiteenvallen in kleine stukjes maar die wel bij elkaar worden gehouden. Het grote voordeel van deze gelaagdheid is de grote sterkte waardoor de veiligheid wordt vergroot. De meest flexibele uitvoering is 10 mm helder gehard glas voor een optimale transparantie tussen de ruimten. Het glas kan na de montage door een beletteringsfirma voorzien worden van geometrische motieven of bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

Glazen wanden in kantoor

Het gebruik van een glazen wand biedt de ideale oplossing om kantoren te creëren zonder het open en transparante karakter te verliezen. Bovendien zorgt het veelvuldig gebruik van glas voor het optimaal benutten van het aanwezige licht in het pand. Onze glazen wanden bieden zeer veel mogelijkheden om deze perfect aan te laten sluiten binnen de sfeer en huisstijl van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van glasfolie op de wand. De wand kan worden voorzien van allerlei soorten folie; matteerfolie, blindeerfolie, fotoprints, spiegelfolie, et cetera. Paneelwanden, schuifwanden, vouwwanden; onze glazen kantoorwanden worden volledig op maat gemaakt en kunnen uitgerust worden met diverse deuroplossingen. Onder andere glazen draaideuren en pivoterende deuren zijn populair, maar ook schuifdeuren kunnen perfect toegepast worden als plaats besparende oplossing om kantoorruimtes van elkaar af te scheiden.

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu