Zonwerend glas voor meer wooncomfort

Veel licht in uw woning krijgen via grote ramen, dat is natuurlijk een groot deel van het jaar erg aangenaam, behalve op hete dagen.

Zonwerend glas voor zomer en winter

Met onze huidige generatie zonwerende hoogrendementsbeglazingen zal u in de zomer het teveel aan zonwarmte buiten houden en zo een aangenamer binnenklimaat creëren, terwijl u in de winter, dankzij een performante thermische isolatie de aangename warmte van uw verwarming beter binnen houdt, waardoor u bespaart op stookkosten. En u behoudt een helder en transparant doorzicht naar buiten toe.

Zonwerend glas is ideaal voor grote glaspartijen, vides of veranda’s en orangeries die naar het zuiden of zuidwesten gericht zijn. Terwijl het buiten opwarmt, blijft het binnen opmerkelijk koeler en frisser.

Zonwerend glas is een soort verbeterd hoogrendementsglas. Binnen de huidige generatie zonwerende beglazingen vindt u tal van types die niet of nauwelijks méér spiegelen dan standaard helder hoogrendementsglas.

Belangrijk bij zonwerend glas is de g-waarde, de zonnefactor. Deze geeft aan hoeveel zonnewarmte wordt buiten gehouden. We spreken van zonwerend glas van zodra deze g-waarde onder de 0,40 (of 40%) zakt.

Voordelen van 4 – Seizoensglas

Klein nadeel van sterk zonwerend glas is dat u ’s winters niet optimaal van de warmte van de zon kan genieten. Een compromis is dan 4-seizoensglas. Dat is licht zonwerend (G50). Ideaal als je het binnen niet te donker wil maken en in de winter niet te veel wil verwarmen.

Vierseizoensglas is ideaal voor pergola, serre of veranda. Zonwerende beglazingen hebben steeds verschillende eigenschappen wat betreft de verhouding tussen warmte en licht. Hoeveel licht laat het door? En hoeveel warmte houdt het tegen? Elke situatie is anders dus zijn er verschillende opties.

Uw zonwerend glas specialist

Dankzij onze bijzonder ruime voorraad kunnen we uw zonwerend opvallend snel leveren en voor een scherpe prijs. We beschikken ook over eigen plaatsers als u de installatie liever uitbesteedt. Zonwerend glas is één van onze specialiteiten en dat vertaalt zich in uitzonderlijk vakwerk.

De technologie staat niet stil, Glasservice België 24/24 ook niet. De beste service, kwaliteit en glasheldere prijzen, dat is wat u van ons mag verwachten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu