Glazen douchedeuren op maat

Om de badkamer mooi en strak er uit te laten zien kiezen steeds meer mensen voor een op maat gemaakte glazen douchedeur. Wilt u meer licht in uw douche, valt een muurtje niet bij u in de smaak of wilt u geen douchegordijn? Dan is een chique, stijlvolle glazen douchedeur iets voor u! Het maakt uw badkamer vaak een stuk lichter en uw badkamer oogt ruimer. Wij maken uitsluitend glazen douchedeuren en wanden van gehard veiligheidsglas. Maak uw douche af met een stijlvolle glazen douchedeur van Glasservice België.

Uw douchedeur specialist

We begrijpen heel goed dat elke badkamer anders is. En dat een standaard maat voor een inloopdouche of douchecabine vaak niet de oplossing biedt. Dit kan een openslaande deur zijn, maar ook een glazen schuifwand of een douchescherm van glas. We hebben diverse oplossingen zoals draaideur in de douche, draaideur voor een nis, pendeldeur voor de douche of een industriële douchedeur. Onze glazen douchedeuren worden kaderloos geleverd en kunnen worden toegepast in diverse nissen en/of douche opstellingen.

Glazen douchewanden op maat

Naast douchedeuren hebben wij ook een ruim assortiment van glazen douchewanden, glazen douchecabines, stabilisatiestangen, montage profielen, glasklemmen, douchescharnieren en doucheknoppen/grepen. Alles om ervoor te zorgen dat uw glazen douchedeur op maat volledig naar wens is. U heeft de keuze uit een ruim gamma aan afwerkingen voor uw glazen douchewand op maat. Denk hierbij aan vormen, van vierkant tot rond, maar ook aan kleuren en combinaties van verschillende materialen. En wilt u graag iets anders dan gewoon tegeltjes tegen de muur? Wij maken ook (achter)wandpanelen voor de douche.

Diverse soorten (veiligheids)glas

We willen natuurlijk allemaal een mooie badkamer, maar deze moet ook veilig zijn. Standaard gebruiken wij voor onze douchedeuren en wanden 8mm helder gehard veiligheidsglas en 8mm mat (acide) gehard veiligheidsglas. Daarnaast kunnen wij ook een douchedeur met anti-kalk coating leveren. Andere glassoorten die wij kunnen leveren zijn chinchilla glas, crepi glas en master-carre glas. Tevens kunnen wij het glas ook voorzien van een privacy strook door het glas gedeeltelijk mat te zandstralen. Daarnaast word er rekening gehouden met het door u gekozen beslag zodat de sparingen op de juiste plek zitten.

Douchedeuren: onze werkwijze

De beste service, kwaliteit en glasheldere prijzen, dat is wat u van ons mag verwachten. Dit vertaalt zich in uitzonderlijk vakwerk, snelle leveringen en uiterst competitieve prijzen. Wij adviseren u graag over uw douchedeur op maat en de keuze voor het juiste beslag. Dankzij onze expertise, kunnen wij vorm geven aan al uw wensen. Ook voor het vervangen van glas bent u bij Glasservice België 24/24 aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Douchedeuren laten plaatsen

Ziet u de montage zelf niet zitten? Dan plaatsen we graag de douchedeur en de wanden voor u. Behalve onze inmeetservice hebben we ook onze eigen montageservice. Dat is wel zo makkelijk als u zelf niet heel handig bent. Wij maken uw nieuwe douchedeurprecies op maat, zodat deze altijd perfect past. Daarnaast geeft de monteur enkele handige tips.

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu