Glashandel voor voordelig glas

Glasservice België is uw specialist in alles wat met glas te maken heeft. Zo verkopen wij ook alle soorten glas aan de laagste prijzen. Dit kunnen wij bekomen door rechtstreeks van bedrijven aan te kopen. Wij delen graag dit prijsverschil met u, zodat u tegen een goede prijs uw huis beter kunt isoleren en/of beveiligen met kwaliteitsglas.

Isolatieglas

Isolatieglas levert een uitstekend rendement en daarmee bespaart u op de energiekosten in uw woning. Bij het vervangen van beglazing valt de keuze tegenwoordig niet meer op enkel glas doordat dit type weinig isolerende eigenschappen kent. Een investering in isolerende beglazing is dan ook een prima keuze op het moment dat glas aan vervanging toe is of om energiebesparende redenen vervangen dient te worden.

HR++ Hoogrendementsglas

Bij HR++ isolatieglas is er sprake van dubbele beglazing met een laagje metaal, dat ervoor zorgt dat stralingswarmte tegengehouden wordt. Warmte gaat van binnenuit dan ook niet door het raam verloren. Overigens is het metaal niet voor het oog zichtbaar en wordt de lichtinval er uiteraard niet door belemmerd. Bij isolerende beglazing is er altijd sprake van een bepaalde isolatiewaarde. Deze waarde kan variëren en is onder meer afhankelijk van de effectiviteit van het laagje met metaal.

Dubbel glas

Hoewel bij nieuwbouwwoningen steeds vaker gekozen wordt voor hoogrendementsglas, is ook standaard dubbel glas een prima keuze. Bezit je gebouw nog enkele beglazing? Dan laat je die best zo snel mogelijk vervangen! Hitte en koude komen zo gemakkelijk de woning binnen, ook al is die goed verwarmd.

Driedubbelglas

Driedubbele beglazing is natuurlijk duurder dan dubbele beglazing; er komt een extra ruit bij kijken. Driedubbel glas is echter wel een verstandige investering. De regels voor energiezuinig wonen worden namelijk steeds strenger en het zit er dik in dat driedubbele beglazing op termijn verplicht wordt.

Gelaagd glas / veiligheidsglas

Gelaagd glas kan gekenmerkt worden als veiligheidsglas. Bij het breken van dit type beglazing zal het glas namelijk in ontelbare stukjes kapot vallen, maar blijven de deeltjes als het ware aan elkaar hangen. Het veiligheidsaspect is een groot voordeel van gelaagd glas, maar er zal bijvoorbeeld ook geen grote opening kunnen ontstaan. Er gaat daardoor tevens een inbraakwerende werking vanuit. Het veiligheidsglas kan in allerlei situaties worden toegepast en is onder meer geschikt voor toepassing in een schuifpui en een serre.

Heeft u nog vragen over onze verschillende glassoorten? Of wilt u graag meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu