Glazen deuren

Het plaatsen van een glazen deur is geen makkelijke klus en vergt heel wat ervaring. Reken daarom op ons om uw deur nauwgezet te installeren. Er bestaan verschillende scharniersystemen waaruit u kan kiezen zoals:

  • Vloerveerdeuren (deze zijn bevestigd aan zowel het plafond als de vloer en draaien naar beide kanten)
  • Scharnierdeuren (deze kunnen maar naar één kant draaien)
  • Veerscharnierdeuren (deze zijn bevestigd aan de muur en draaien net als vloerveerdeuren naar beide kanten)

Een glazen deur aanschaffen is een goed idee want het verbindt ruimtes door zijn transparantie, geeft het gevoel dat ze groter zijn en laat tot wel 80% licht door. Wij bieden glazen deuren aan in verschillende stijlen en volledig op maat.

Glazen deuren op maat

Waarom kiezen voor een deur op maat? Het geeft u de mogelijkheid om de deur uit uw dromen werkelijkheid te laten worden. Zeker als u kiest voor Glasservice België 24/24 want wij hebben enorm veel glassoorten beschikbaar en beperken ons niet tot een bepaalde afwerking. Wat dacht u van een binnendeur met glas en gezandstraalde afwerking die uw privacy waarborgt? Heeft u liever gelaagd glas dat goed beschermt en fungeert als Uv-filter? De keuzes zijn eindeloos!

Automatische glazen deuren voor elke toepassing

Glasservice België 24/24 heeft zich gespecialiseerd in glas voor automatische deursystemen. Met deze specialisatie, waarbij techniek, esthetiek en veiligheid hand in hand gaan, bieden wij totaaloplossingen voor zowel bedrijven als particulieren.

Wij plaatsen glas in automatische toegangsdeuren op maat voor bedrijvencomplexen of winkels. Dankzij onze expertise, kunnen wij vorm geven aan al uw wensen, zowel voor draaideuren als schuifdeuren. Ook voor het vervangen van glas bij bestaande automatische deuren bent u bij Glasservice België 24/24 aan het juiste adres. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

Glazen deuren prijzen

De prijs van een glazen deur bepaalt u zelf want het is afhankelijk van uw smaak. De voornaamste factoren die de prijs beïnvloeden zijn:

  • De glassoort (bv. dubbel glas)
  • De afwerking (bv. zandstraling)
  • De afmetingen
  • Het scharniersysteem (bv. vloerveerdeuren)

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu