Spiegels op maat

Een sfeervolle spiegel precies boven uw dressoir, uw bed of misschien wel uw bank? In uw badkamer, hal of misschien wel kantoor? Smal en lang, heel breed of juist veel kleine spiegeltjes in verschillende maten? Spiegels zijn overal te vinden. Niet alleen thuis in de badkamer en woonkamer, maar ook in winkels, dansstudio’s, restaurants en de sportschool. Mooi en modern zijn de badkamerspiegels met led-verlichting en digitale klok. Functioneel zijn de badkamerspiegels met infraroodverwarming ( spiegelverwarming ). Bijna alle vormen en soorten muurspiegels worden op maat gemaakt. Populair zijn de grote staande spiegels met kader. Ze ogen heel trendy en modern, zowel in een klassiek als in een modern interieur. Wandspiegels kunnen plafondhoog geplaatst worden. Spiegels worden ook vaak ingezet in het geval van diefstalpreventie of om een “dode hoek” vanaf een bepaalde plaats toch goed in het zicht te kunnen houden. Vaak is het een combinatie van deze factoren waarvoor men kiest voor het gebruik van een spiegel. Preventief en decoratief kunnen namelijk prima samen gaan, net zoals dit geldt voor praktisch en decoratief.

Diverse soorten spiegels op maat

Alles is mogelijk op het gebied van spiegels op maat. Wij maken graag speciaal voor U een spiegel zodat het precies in uw huis of kantoor past en de kamer lichter en helemaal af maakt. Denk hierbij een normale zilveren spiegel, bronzen spiegels en een grijze spiegel. Met bronzen spiegels kan de ruimte optisch vergroten en tegelijkertijd een eyecatcher van formaat in uw interieur integreren. Voor extra veiligheid is er ook een veiligheidsspiegel leverbaar. Een veiligheidsspiegel is een zilveren spiegel met er achter een speciaal folie dat machinaal is aangebracht. Bij breuk houdt het folie het glas bij elkaar en valt het niet op de grond. Heldere spiegels worden ook wel zilveren spiegels genoemd. Heldere spiegels worden vervaardigd met gewoon helder glas waar aan de achterzijde een erg dun laagje metaal opgedampt wordt. Dat laagje metaal wordt dan weer afgesloten met een laagje verf. (meestal grijs van kleur) Wij leveren heldere spiegels op maat in verschillende diktes.

Uiterst precies maatwerk

Doordat wij zelf produceren, kunnen wij aan al uw spiegelwensen tegemoet komen. Werkelijk niets is te gek op het gebied van spiegels op maat, zodat U uw spiegel kunt laten maken en droomhuis compleet is. Ook is het mogelijk om deze te voorzien van speciale bewerkingen zoals boringen, uitsparingen, schuine hoeken / zijdes. Tevens kan er een matte strook worden gezandstraald t.b.v. verlichting achter de spiegel. Van een facetrand tot een spiegel in een rare afmeting of vorm. Een facetspiegel is overigens een spiegel waarvan de randen schuin afgeslepen zijn.

Snelle leveringen

Dankzij onze bijzonder ruime voorraad (en dat in verschillende diktes) kunnen we uw spiegel op maat opvallend snel leveren. We beschikken ook over eigen plaatsers als u de installatie liever uitbesteedt. Maatwerk spiegels zijn één van onze specialiteiten en dat vertaalt zich in uitzonderlijk vakwerk, snelle leveringen en uiterst competitieve prijzen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu