Glazen binnendeuren op maat

Glazen binnendeuren worden in hedendaagse interieurs vaak toegepast als blikvanger tussen twee ruimtes. Ze creëren een ruimtelijk gevoel en zorgen voor extra lichtinval. Alle glazen deuren van Glasservice België worden volledig op maat gemaakt.

De meerwaarde van glazen binnendeuren op maat

Bij het kiezen van glazen binnendeuren is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van uw huis. Of u nu een klassieke of moderne uitstraling wilt, er zijn tal van opties om uit te kiezen. Wij maken ze dan ook zodanig dat ze perfect passen in uw interieur, op maat!

De meerwaarde van onze glazen binnendeuren op maat zit in de perfecte afsluiting. Duwen of trekken volstaat om de deur geluidloos te openen of sluiten. De deur kan desgewenst in beide richtingen opendraaien of begrensd worden naar één zijde.

Personaliseer uw glazen binnendeur door het gebruik van zwarte of naturel aluminium accenten, een ruime glaskeuze en de trendy deurgrepen. Glazen deuren met gezuurd of gezandstraald glas bieden dan weer een optische afscherming, maar u behoudt toch zo’n 80% lichtinval tussen beide vertrekken.

Waar op letten bij uw keuze van glazen binnendeuren

Heldere glazen deuren creëren een thermische en akoestische barrière, maar u behoudt een optimale transparantie tussen de verschillende ruimtes. Hierdoor lijkt een ruimte helderder en ruimer.

Bij het kiezen van glazen binnendeuren is het daarom belangrijk om na te denken over de hoeveelheid lichtinval die u wilt in een bepaalde ruimte. Of u nu kiest voor helder, volledig mat of gedeeltelijk mat glas.

Ten slotte is veiligheid een belangrijk aandachtspunt bij het kiezen van glazen binnendeuren. Gehard glas wordt aanbevolen, omdat dit veel sterker is dan gewoon glas en minder snel zal breken.

Uw glazen binnendeuren specialist

Glasservice België biedt een ruim assortiment aan glazen deuren en pivoterende glazen wanden. U kan kiezen uit glas wat 8, 10 of 12 mm dik is. Ook is het mogelijk om extra helder glas (diamantglas), Satinovo ‘melkglas’ en andere soorten gekleurd- of figuurglas te bestellen. Bij Glasservice België koopt u een Belgisch topproduct. Kwaliteit, professionalisme en service: daar gaat men altijd voor.

Dus, als u op zoek bent naar de perfecte glazen binnendeuren, denk dan aan de hoeveelheid lichtinval, maatwerk, stijl en veiligheid. Schakel ons in om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw huis. Wij kunnen u adviseren over de beste opties voor uw huis en zorgen voor een veilige en professionele installatie.

Bent u geïnteresseerd in glazen binnendeuren op maat? Neem dan contact op. Wij helpen u graag verder!

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu