Ontspiegeld glas op maat

Wilt u ontspiegeld glas kopen? De weerspiegeling van het traditionele glas creëert een spiegeleffect wat de zichtbaarheid van personen en objecten beperkt. Ontspiegeld glas heeft deze onaangename eigenschap niet. Glasservice-België helpt u graag met ontspiegeld glas op maat.

Voordelen van ontspiegeld glas

Klassiek glas verstoort uw natuurlijke waarneming door de absorptie van licht en reflectie. Ontspiegeld glas is voorzien van een transparante metaalcoating die onder vacuüm op het glasoppervlak wordt aangebracht. Het ontspiegelende effect wordt verkregen door de coating op beide oppervlakken van het glas aan te brengen.
In de laatste stap wordt het glas aan één of kant heel fijn gezandstraald of geschuurd. Door deze fijne opruwing ontstaat een oppervlak waar een lichtgolf niet recht doorheen komt. Doordat deze lichtgolf opgebroken wordt voorkomt dat spiegeling. De voordelen van ontspiegeld glas zijn:

  • vermindert exterieur en interieur zichtbaar lichtreflectie
  • biedt een beter doorzicht van binnen naar buiten en andersom
  • levert veiligheid, beveiliging en akoestische prestaties
  • blokkeert 99% van de uv-doorlaatbaarheid
  • beter contrast en betere kleurenweergave
  • makkelijk te onderhouden

Toepassingen van ontspiegeld glas op maat

Ontspiegeld glas op maat is een perfecte keuze wanneer de helderheid en het (uit)zicht van groot belang is en weerspiegeling beperkt dient te worden. Voorbeelden hiervan zijn: fotolijsten, schilderijen, vitrines, abri’s, gevelbeglazing, winkelgevels, showrooms, etalages, showrooms en een tal van andere toepassingen zoals panoramische restaurants, glazen atriums, televisiestudio’s, dierentuinen en aquariums, besturingscabines van bouwmachines en moderne sportstadions.

Ontspiegeld glas kopen? Wij zijn uw specialist

Garandeer uzelf een glasheldere waarneming en een pure beleving van de kleuren en esthetiek, zonder hinderlijke glans of reflectie. Bij Glasservice-België vindt u een ruim aanbod ontspiegeld glas. Afhankelijk van de soort spiegelglas is deze doorvalveilig, bestand tegen vandalisme, duurzaam en biedt akoestische eigenschappen.

Voor het zetten en leveren van ontspiegeld glas rekenen we voordelige tarieven. Daarnaast profiteert u van vakkundig maatwerk in bijna heel Vlaanderen. Ons werkgebied is in Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

We werken uitsluitend met een vast team ervaren gediplomeerde glasspecialisten die hun vak zeer goed verstaan. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door. Meer weten over onze prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

24/24-service én expertise

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan. Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

Menu